Sunday, 28 September 2014

Feeling Uneasy...

Bismillahirrahmanirrahim...

Lokasi: Bilik warden MRSM Serting (duty..)

Lama sungguh x update blog ni huhu.. Almost 2 years :|
Almost forget the password hohoho..

Mode arini: feeling uneasy.
Rasa mcm nk shoot blk Kuantan je, tp duty warden untuk wiken ni huhuhu..
Pagi2 lagi aku da call parents, dengan harapan dapat hilangkan perasaan x best ni.. But, still..
Tengahari call ibu lg, until she can detects there's something wrong happened (naluri seorang ibu).
And as usual, aku akan ckp tade pape and I juz want to hear her voice.

So, suddenly teringat blog yg da sgt lama x update.
Teratak ni suatu masa dahulu menjadi tmpt utk aku express my feelings in words.
Even im so bad in expressing my feelings and thoughts in words...

Ya Allah, permudahkanlah..
Hanya Engkau sahaja yg ada solution tu.
Hilangkanlah dan jauhkanlah sekiranya ianya x elok untukku.